Budapest I. kerület műszaki ellenőr

Az Országh Péter Mérnöki Iroda felelős műszaki vezetés szolgáltatást illetve építési műszaki ellenőrzési feladatokat lát el kiemelten Budapesten alábbi kerületben: Budapest I. kerület (Vár)

felelős művezetői számom: MV-É 01-4377
műszaki ellenőr: ME-É 01-4377

Keressen olyan építési műszaki ellenőrt, aki a jogi és a törvények alaptudáson túl többet nyújt Önnek az építkezése során. Olyan szakembert válasszon, aki nem a vitákat keresi a kivitelezővel hanem megelőzi a különböző konfliktusok kialakulását és proaktív módon működik közre abban, hogy olyan minőség anyag kerüljön felhasználásra, az ajtók a megfelelő helyekre kerüljenek, az épületgépészet kövesse a megrendelő igényeit lehetőség szerint ne csak egy évre, hiszen egy épület maga több évtizedre szól, sok esetben több generációt is kiszolgál. Egy jó műszaki ellenőr tehát előre gondolkozik, komplex módon úgy, hogy már előre kész megoldásokkal, javaslatokkal segíti az építtetőt.

Az építési ellenőrt érdemes már a tervezés fázisánál bevonni annak érdekében, hogy a megbízó számára a leghatékonyabb megoldások szülessenek. Célszerűen a műszaki ellenőr felkészíti az építtetőt a lehetséges bonyodalmakra, hol kell elkerülni a felesleges költségeket, sőt általában segít kiválasztani a megfelelő tervezőt legyen az építész vagy a gépészet megtervezője. Sok esetben ez a mérnök szakember részt vehet a kivitelezők megversenyeztetésében az ajánlatok elbírálásában is. Biztosítja a megfelelő határidők betartatását és ügyel arra, hogy az építkezés költségei ne szálljanak el.