Műszaki vezetés Budapest III. kerület

Vállalkozásunk felelős műszaki vezetői szolgáltatást valamint műszaki ellenőrzési (építésvezető) szolgáltatásokat nyújt az alábbi Budapesten kiemelten az alábbi kerületben:

Budapest III. kerület (Óbuda)

HÍVJON: +36 20 527-2755

felelős művezetői számom: MV-É 01-4377
műszaki ellenőr: ME-É 01-4377

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk?

Budapesten a 3. kerületben egyaránt igénybe tudja venni a felelős műszaki vezetés valamint az építési műszaki ellenőrzési tevékenységeinket.

Az építési műszaki ellenőr az egyetlen olyan szereplő az építkezés során, aki képes hatékonyan elérni, hogy a megbízó pénztárcájában minél több pénz maradjon, ezzel együtt az építkezéssel és az épülettel kapcsolatos elképzelései maradéktalanul és a lehető legjobb minőségben megvalósuljanak.

A felelős műszaki vezető (továbbiakban: FMV) a kivitelező embere aki az építőipari minőségfenntartó, minőségbiztosító szakember szerepében biztosítja azt, hogy az építési vállalkozó más néven a kivitelező az építési törvény (Étv.)[1] foglaltakat betartassa. Feladata és célja, hogy a hivatalos építési engedélyeknek és az építkezési jogszabályoknak valamint a szabványoknak megfelelő kivitelezés történjen meg. A legtöbb, nagyobb átalakítással járó építkezés során alkalmazása kötelező. A FMV-t a kivitelező köteles alkalmazni az építési folyamat lebonyolítására. Alkalmazottját köteles bejelenteni az építési hatóságnál az építési folyamat megkezdése előtt, a használatbavételi eljárás, a műszaki átadás-átvételi eljárás kizárólag az FMV nyilatkozatával kezdhető meg.