Felelős műszaki vezető Szentendre

építési műszaki ellenőr Szentendre

 

Felelős műszaki vezető Szentendre: szentendrei lakosként illetve szerkezetépítő mérnökként vállalom felelős műszaki vezetési tevékenység valamint építési műszaki ellenőrzési feladatokat elsősorban Szentendrén valamint a Dunakanyari és környékbeli településeken így Budapesten is:

HÍVJON: +36 20 527-2755

felelős művezetői számom: MV-É 01-4377
műszaki ellenőr: ME-É 01-4377

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Építkezőknek építkezés előtt állóknak
(építési műszaki ellenőr – Szentendre)

Bárki aki házat épít vagy bővíteni szeretné meglévő ingatlanát, családi házát, társas házát vagy éppen a nyaralóját annak ugyan nem kötelező az építési műszaki ellenőr alkalmazása de célszerű igénybe venni a szaktudását. A műszaki ellenőr az építtető azaz a megrendelő céljait és igényeit, elképzeléseit és érdekeit képviseli. Elsősorban azoknak javasoljuk akik egyrészt nem ismerik egy építkezés csínját-bínját vagy egyszerűen nincs rá sem késztetésük sem idejük. Az építési műszaki ellenőr ügyel arra, hogy az építkezés egy fázisai a tervek szerint alakuljon. Figyel a megfelelő technológiai és műszaki folyamatok egymás utániságára és technológiai utasítások betartására valamint ellenőrzi azt, milyen minőségű anyagok kerülnek beépítésre. Fentieken túl egyéb gyakorlati dolgokban is segítséget tudunk nyújtani. Például ha Ön földmunkákhoz kivitelező vállalkozót; netán járólap lerakásához burkolót keres. Esetleg megbízható kőműves Szentendre településen keres. Ez esetekben is felhívhat és kereshet bennünket.

Kivitelező cégeknek:
(Felelős műszaki vezető – Szentendre)

Amennyiben cége kivitelezési tevékenységgel foglalkozik Szentendrén és helyi ismeretekkel rendelkező felelős műszaki vezetőre van szüksége keressen bátran bizalommal. A 2000-es évek eleje óta rendelkezem a a Magyar Építész Kamara Műszaki Ellenőri Névjegyzékben is nyilvántartott felelős műszaki vezetői jogosultsággal. Vállalom építkezések lebonyolítását, építési napló vezetését valamint az építkezés teljes dokumentálási feladatainak ellátását és gyakorlati szemléletű szaktanácsadást.