Felelős műszaki vezető Szentendre

építési műszaki ellenőr Szentendre

Szentendrei lakosként illetve szerkezetépítő mérnökként vállalom felelős műszaki vezetési tevékenység valamint építési műszaki ellenőrzési feladatokat elsősorban Szentendrén valamint a Dunakanyari és környékbeli településeken így Budapesten is:

HÍVJON: +36 20 527-2755

felelős művezetői számom: MV-É 01-4377
műszaki ellenőr: ME-É 01-4377

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Építkezőknek építkezés előtt állóknak
(építési műszaki ellenőr – Szentendre)

Bárki aki házat épít vagy bővíteni szeretné meglévő ingatlanát, családi házát, társas házát vagy éppen a nyaralóját annak ugyan nem kötelező az építési műszaki ellenőr alkalmazása de célszerű igénybe venni a szaktudását. A műszaki ellenőr az építtető azaz a megrendelő céljait és igényeit, elképzeléseit és érdekeit képviseli. Elsősorban azoknak javasoljuk akik egyrészt nem ismerik egy építkezés csínját-bínját vagy egyszerűen nincs rá sem késztetésük sem idejük. Az építési műszaki ellenőr ügyel arra, hogy az építkezés egy fázisai a tervek szerint alakuljon. Figyel a megfelelő technológiai és műszaki folyamatok egymás utániságára és technológiai utasítások betartására valamint ellenőrzi azt, milyen minőségű anyagok kerülnek beépítésre.

Kivitelező cégeknek:
(Felelős műszaki vezető – Szentendre)

Amennyiben cége kivitelezési tevékenységgel foglalkozik Szentendrén és helyi ismeretekkel rendelkező felelős műszaki vezetőre van szüksége keressen bátran bizalommal. A 2000-es évek eleje óta rendelkezem a a Magyar Építész Kamara Műszaki Ellenőri Névjegyzékben is nyilvántartott felelős műszaki vezetői jogosultsággal. Vállalom építkezések lebonyolítását, építési napló vezetését valamint az építkezés teljes dokumentálási feladatainak ellátását és gyakorlati szemléletű szaktanácsadást.